LK Epoxy

LK Epoxy udfører epoxybehandling af gulve hos private, virksomheder og i industrien. Har du brug for et slidstærkt gulv i garage, brygges, på altan, i lagerhal, autoværksted eller andre steder, så kontakt LK Epoxy i dag og få et uforpligtende tilbud på opgaven.

Om epoxymaling Epoxybehandlingen er en grundig proces, der sikrer et holdbart og slidstærkt resultat. Først slibes gulvet med en slibemaskine. Derefter støvsuges gulvet, og der spartles efter behov, hvorefter der påføres epoxyprimer. Hvis gulvet skal være skridsikkert, kan der tilføres sand til primeren. Når gulvet er tørt støvsuges igen, og det første lag epoxymaling med farve påføres. Når dette er tørt, påføres sidste epoxylag, og efter en sidste tørreperiode, er gulvet klar til at blive taget i brug.

LK Epoxy leverer altid kvalitetsarbejde og sætter en ære i at overholde tider og aftaler. Vi står til rådighed, hvis I har spørgsmål vedrørende opgaverne, og behov for hjælp til udførelsen.

Kontakt os og få et godt tilbud.

For private udføres: Gulve i garage, brygges, køkken, badeværelse og altangulve.

For erhverv og industri udføres: Gulve i autoværksteder, lagerhaller, produktionshaller og udstillingshaller.

En aftale med os sikrer: Vi lægger vægt på, at opgaven udføres præcis efter aftale og til den aftalte tid. Vi ved at dialog og planlægning medvirker til et tilfredsstillende resultat.

Et fagligt højt niveau: Vi anvender kun kvalificerede og erfarne håndværkere, som vi ved udfører et tilfredsstillende stykke arbejde.

Sådan foregår epoxybehandlingen: Epoxybehandlingen er en grundig proces, der sikrer et holdbart og slidstærkt resultat. Først slibes gulvet med en slibemaskine. Derefter støvsuges gulvet, og der spartles efter behov, hvorefter der påføres epoxyprimer. Når gulvet er tørt støvsuges igen, og det første lag epoxymaling med farve påføres. Når dette er tørt, påføres sidste epoxylag, og efter en sidste tørreperiode, er gulvet klar til at blive taget i brug.

Beregn pris Epoxybehandlingen består af: Slibning, støvsugning, primer og topcoat. Vælg mellem følgende epoxybehandlinger, og beregn din pris:

  600 gram pr. m2 (300g primer + 300 gram topcoat).

  300 gram primer pr. m2. Der kan tilføres sand hertil så der opnås skridsikring. + 1000 gram topcoat pr. m2.

  300 gram primer pr. m2 + 2000 g topcoat pr. m2.